Welcome to the Invelos forums. Please read the forum rules before posting.

Read access to our public forums is open to everyone. To post messages, a free registration is required.

If you have an Invelos account, sign in to post.

Invelos Forums->Posts by dtsig Page: 1  Previous   Next
Message Details
Posted:
Topic Replies: 123, Topic Views: 15673
Posted:
Topic Replies: 123, Topic Views: 15673
Gunnar ... and that was the piece I was missing ... Sort Title always has something ... except when it doesn't

Thanks
Posted:
Topic Replies: 2, Topic Views: 643
There are no special characters ... i have edited the title field and they still sort to the top.
Any ideas what could cause this ... sorting by title.  nothing in sort by fields
Posted:
Topic Replies: 2, Topic Views: 643
Thanks for that ... i still don't understand how they got without # .. but there you go.
Posted:
Topic Replies: 4, Topic Views: 1044
thanks guys .. i will try those
Posted:
Topic Replies: 5, Topic Views: 1255
so if i edit and assign the next number ... will it be smart enough to know that number is in use when it trys to add a new disk?  Just don't want to get into problems.  Or do i add a bigger number?
Posted:
Topic Replies: 4, Topic Views: 1044
Somewhere along the line all profiles data has been cleared.  Not sure what happened but wondered how I can refresh them.  There is a menu option for online-Profile which can be used to update the profile ... but that will mean doing the menu selections 5K times ... oh my
Is there a command to refresh the entire collection?
Posted:
Topic Replies: 5, Topic Views: 1255
I am back after a long time and just got my DB up to date.  I find I have 4 titles (old) that do not have a collection nbr.  How can i correct this?

An odd thing about this is that 3 of the titles start with Z and should be sorted at the bottom but always display at the top ... if this helps
Posted:
Topic Replies: 4, Topic Views: 1044
Invelos Forums->Posts by dtsig Page: 1  Previous   Next